fbpx

CORN,es

CORN,es

Corn is a cereal native of America,,es,used since ancient times,,es,It is highly nutritious and very complete,,es,Corn grains are yellow and larger size when compared with other cereals,,es,NUTRITIONAL ASPECT,,es,Corn is rich in complex carbohydrates such as family almidón.Dentro cereals is the only one in its composition contains beta carotene,,es,precursors of vitamin A,,es,Corn gluten free,,es,a great advantage for people with celiac disease,,es, utilizado desde tiempos remotos, es altamente nutritivo y muy completo.

Los granos del maíz son de color amarillo y de tamaño más grande si los comparamos con el de otros cereales.

maiz xativa

ASPECTO NUTRICIONAL

El maíz es rico en hidratos de carbono complejos como el almidón.Dentro de la familia de los cereales es el único que en su composición contiene betacarotenos, precursores de la vitamina A.

El maíz no contiene gluten,una gran ventaja para personas con celiaquía. Does not contain as much protein as other cereals and has very low levels of lysine and tryptophan amino acids that should complement it with vegetables to make up for these deficiencies in some aminoácidos.En changed it is richer in iron and fiber than other cereals,,es,It contains B vitamins and vitamin E,,es,It is an excellent producer blood,,es,strengthens the heart,,es,It protects the intestinal mucosa and reduces cholesterol level,,es,In macrobiotics it is considered the most Yin cereals,,es,VARIETY OF CORN,,es.

Contiene vitaminas del grupo B y vitamina E.

Es un excelente productor de sangre, refuerza el corazón, protege la mucosa intestinal y reduce el nivel de colesterol.

En macrobiotica es considerado el más Yin de los cereales.

VARIEDADES DE MAÍZ

There are different varieties of maize,,es,depending on the variety it is used in cooking to prepare various dishes,,es,DULCE,,en,tender and whole grains as they used verdura.Pueden eaten raw or roasted shelled cob own,,es,REVENTÓN,,en,It is hard corn,,es,it is used to prepare the known popcorn,,es,HARD,,es,ideal for making Cornstarch,,es,fine cornmeal,,es,HARINOSO,,fr,starch containing this maize is more soft so it is used in the manufacture of beverages and flour,,es, según la variedad se emplea en cocina para elaborar platos distintos.

-DULCE;se emplean los granos tiernos y enteros como verdura.Pueden comerse crudos desgranados o asados en la propia mazorca.

-REVENTÓN;es un maíz duro,es el que se utiliza para elaborar las conocidas palomitas de maíz.

-DURO;ideal para elaborar la maícena (harina de maíz fina).

-HARINOSO;el almidón que contiene este tipo de maíz es más blando por lo que se emplea en la elaboración de bebidas y harinas.

Herboristeria,,online selling herbal products at the best price.